Het team

Het team van Be sparkly.

 

 ‘Word je mooiste ik’. In onze samenleving groeien onze kinderen op met een schoonheidsideaal. De cosmetica-industrie bestookt ons ook nog eens met prachtige modellen en zelfs die worden nog bijgewerkt via photoshop. Dat maakt veel mensen onzeker en ongelukkig. Dit blijkt ook uit onderzoek (Bron: Dove) onder jonge meiden. Een ruime meerderheid vindt zichzelf niet meer dan gewoontjes. Bij Be sparkly helpen we je graag aan meer zelfvertrouwen. En niet om andere mensen te ‘pleasen’. Maar puur voor de belangrijkste persoon voor je eigen geluk, je eigen ik!

 

Claudia Rosa-Kriek

“Ik help mijn hele leven al om mensen dichter bij hun mooiste ik te komen. Mijn jaren als haarstylist inspireerden me om een onderneming te beginnen met behandelingen, die mensen heel snel meer zelfvertrouwen geven. Mijn fascinatie is wenkbrauwen. Sinds ik kennismaakte met microblading was ik direct verliefd op de resultaten van deze techniek. Ik koos daarom voor een individuele opleiding bij Eva Vink , een vooraanstaande trainer in deze nieuwe techniek. Inmiddels heb ik al tientallen klanten voorzien van mooie, nieuwe wenkbrauwen. Bekijk hier de fraaie resultaten. Graag vertel ik je er alles over. Een tweede passie is om mensen een stralende glimlach te geven. Ik ben een gecertificeerd tandcosmeticus en het doet me veel plezier om mensen weer voluit te laten lachen. Tot slot help ik mensen om met cosmetische camouflage de mooiste resultaten te boeken. ”

 

 

Teus Meijering

“In 2013 ontdekte ik de kracht van cosmetische camouflage. Als marketeer werd ik gevraagd, om Veil Cover Cream in de Benelux te introduceren. In Engeland het topmerk (sinds 1952), maar in België en Nederland nog volslagen onbekend. Al snel werd ik zo enthousiast over de meerwaarde van deze extreem dekkende foundation, dat ik besloot om me hierin te specialiseren. Ik geef mensen advies  bij de selectie van de juiste kleur en leg ze uit hoe ze het duurzaam en zo mooi mogelijk aanbrengen. Samen laten we huidvlekken (of tattoos) verdwijnen en maken we littekens minder opvallend. Ook ben ik gecertificeerd tandcosmeticus en voorzie je graag van een stralende glimlach of leg je uit hoe onze vol automatische  spray-tan machine werkt.”